Människor är vackra

Varje varelse bär runt på en hel inre värld. Genom ett porträtt kan vi glänta på dörren in till varandras hemliga världar. Men vi kan endast skymta en bråkdel av allt som gömmer sig där.

porträtt

Fröet som gror

Varje nytt liv är ett underligt under. Med växande mage, växer en längtan allt större. Så nära varandra, men så fjärran ändå. Tiden går lånsamt men alldeles för snabbt. Snart är ingenting mer sig likt och allt precis som det ska.

Gravidbilder

Liten blir stor

Lek, lev, väx dig stark, men bli inte stor för fort. Ditt fjuniga lilla huvud låg nyss och sov på mitt bröst. Jag vill gärna gå först och visa dig dit ut, där världen ligger öppen för dig. En dag är du längre än mig, då ska jag i största hemlighet känna ditt fjuniga huvud mot mitt bröst.

Familjefoto

Porträttfotografering


Porträttfotografering i studio, på location eller i utomhusmiljö. Variationerna är många och jag är öppen för dina idéer och förslag

Hör av dig så pratar vi vidare.

2500:-/timme

Gravidfotografering


1-2h fotografering utomhus med dig och magen i centrum. Bäst tid att föreviga graviditeten är mellan v.28-34 beroende på hur synlig magen är.

(Jag erbjuder även förlossningsfoto samt nyföddfoto vid intresse)

Mejla mig för mer info.

3000:-

Familjefotografering


2h familjefotografering utomhus eller i hemmamiljö. Familj behöver ju inte nödvändigtvis betyda mamma, pappa, barn. Pälsklingar är också välkomna eller varför inte fota dig med mormor?

Mejla mig så planerar vi vidare.

4500:-