01 / 25

Är jag bröllopsfotografen för er?


Ni lever i stunden här och nu och planerar ert bröllop med värme och kärlek i fokus. Ni söker efter en fotograf som fångar ögonblicksbilder snarare än "le in i kameran" porträtt.

Ni omfamnar vinden, regnet eller den gassande solen som plötsligt kan komma att infinna sig på er bröllopsdag. Ni liksom jag vill fånga upp de äkta, ärliga, innerliga och bubbligt skrattfyllda stunderna. Att springa barfota på en sommaräng är inget som skrämmer er. Ni älskar varandra till månen och tillbaka!


Min största roll är att få er att känna er trygga och avslappnade. Som en kompis att luta sig mot och skratta med under er stora dag. Jag kommer ibland lekfullt regissera er för att nästa stund försvinna in i periferin, då ni knappt märker av mig. Porträttsessionen ska vara den heliga stunden under bröllopsdagen, då ni kan sätta nerverna på paus och möta varandra. Resterande stunder under dagen kommer jag mest följa med på tåget och dokumentera detaljerna, känslorna och kärleken omkring er. Tillsammans skapar vi minnen att bevara, återuppleva och blicka tillbaka på.Psst... du får bäst upplevelse av mina bröllopsalbum om du sitter vid en dator.


ER INVESTERING

Liljor & Akvileja


5 timmar

Jag fotograferar er i 5 sammanhängade timmar som passar för porträtt, vigsel och mingel.

18 000:-

Rosor & Saliveja


8 TIMMAR

Jag fotograferar er i 8 sammanhängade timmar som passar för förberedelser, mingel, vigsel, porträtt och ev delar av middagen.

24 000:-

Ljuva Krusmynta & Hjärtansfröjd


12 TIMMAR

Paketet för er som vill bevara alla stunder från er bröllopsdag. Jag fotograferar er i 12 sammanhängande timmar, där vi hinner med allt från förberedelser till sent in på festen.

30 000:-

Skicka er bokningsförfrågan

Varmt välkomna hit!


Grattis till ert stundande bröllop. Gifter ni er 2024? Då är det hög tid att boka ert datum. Sommarens datum försvinner i rask takt. Känner ni att ni hittat rätt fotograf och ert datum är ledigt så får ni först varsitt avtal och efter att bokningsfakturan på 30% av ert paket är betalt så är bokningen gjord och datumet ert.Vad som ingår i mina paket:Bröllopsmöte


Efter bokning planerar vi in ett möte för att lära känna varandra och ni får berätta mer om er historia och era planer och önskemål.


Jag strävar alltid efter att ses personligen, men är det av tex logistiska skäl inte möjligt så bokar vi in ett onlinemöte. Vi kommer även ha ett möte när ert datum närmar sig för planering och avstämning.


Planeringsguide


En checklista att ha koll på inför er bröllopsdag. Fylld med tips som jag samlat på mig genom många års erfarenhet av bröllop. Här står även mer utförligt beskrivet vad ni kan förvänta er av mig.


ResaJag utgår från Västervik, men reser gärna dit ni är!

Resor inom Sverige ingår i samtliga av mina bröllopspaket.


Fotografering & redigering


Ni väljer ert paket efter antal timmar: 5, 8 eller 12h.

Det går även bra att lägga till extra timmar vid bokning eller på er bröllopsdag om ni känner att tiden inte räcker till.

Mer om detta pratar vi om tillsammans vid första mötet.


Redigeringen är där jag lägger det mesta av tiden. Efter bröllopet görs det backup på alla bilder, de sorteras, och görs urval. Därefter lägger jag min kärlek på varje bild som levereras med min personliga bildstil som jag byggt upp under många år som bröllopsfotograf.


Personligt Webbgalleri


Era bröllopsbilder kommer levereras via ett vackert webbgalleri som ni kan dela med era vänner och familj. Det är även där ni laddar ner era bilder, högupplöst samt för webb för att sedan förvara på hårddisk.